Tegelbruket välkomnar unga nyanlända

Genom Tegelbruket kan ungdomar mellan 13 och 17 år få en egen mentor genom Mentor Sverige.  Mentorn är som en vuxen kompis, en vuxen som du kan prata med om allt möjligt. Ni träffas ungefär varannan vecka och hittar på roliga saker eller bara pratar och fikar. Läs mer: www.mentor.se/skaffa-en-mentor

Inom kulturaktiviteter finns möjlighet att börja spela gitarr och piano, lära dig fotografera och spela in film inklusive redigering på dator, delta i skapande aktiviteter eller arrangera en kulturaktivitet.

Utöver detta finns svensktalande volontärer på plats som hjälper dig med allt från att utvecklas i det svenska språket till att hjälpa till med läxor. Vi har modern utrustning, teknik och annat material och bjuder alltid på enklare fika. Allt är helt gratis – ta bara med ditt LMA-kort!

Rekommenderad ålder: 15-25 år.

Läs mer på Tegelbrukets hemsida

0
  Liknande aktiviteter