Idrotta med Axbergs IF

Axbergs IF är en förening med ca 600 medlemmar i en ort 1,5 mil norr om Örebro som heter Ölmbrotorp. Föreningen är en flersektions-förening med herrfotboll, ungdomsfotboll, step up/tabataträning, gymnastik/motion, terränglöpning för barn och ungdomar.

Föreningens ambition är att erbjuda fler aktiviteter för barn och ungdomar. Om ni vill starta upp en aktivitet så tveka inte att höra av er till oss för att få uppstartsstöd samt information och hjälp.

Så här ute på landsbygden är Axbergs IF även mer än en idrottsförening. Mycket av det sociala livet kretsar kring föreningen. Vi ordnar, Valborgsmässofirande, Midsommarfirande, Glöggservering vid Tomten i skogen m.m.. Däremellan ordnas mindre arrangemang som tipspromenader och andra aktiviteter.

Om du har ett barn som vill spela fotboll hos oss, ring gärna innan (kontaktuppgifter i kalendern) så att vi vet att ni kommer. Förutom tre barnlag för barn födda 2008-2013 har vi ett division 6-lag. Ring oss för mer information!

Har ni åsikter eller vill vara med och hjälpa till på ett eller annat sätt så tveka inte att höra av er! Föreningen behöver alla godhjärtade människor som den kan få, ju fler vi är desto starkare blir vi.

Hemsida: https://www.laget.se/axbergsif_/

0
  Liknande aktiviteter