Awesome People hjälper ungdomar att utvecklas

Awesome People är en ideell ungdomsorganisation som registrerades 2013 i Örebro. Den huvudsakliga målsättningen för Awesome People är att få människor att vara och känna sig awesome (make people be and feel awesome). Awesome People gör  projekt, utbildningar, workshops, läger, utbyten och events på lokal, regional, nationell och internationell nivå.

För dig som är nyanländ så har vi olika möjligheter som Sveriges coolaste samhällsorientering. Du kan få resa ut i Europa med oss där boende, mat och resan är gratis, du kan få en IT-utbildning som hjälper dig till en bättre chans i livet och att uppnå dina drömmar. Hos oss kan du verkligen utvecklas och lära dig kunskaper och träffa människor som kommer vara med dig livet ut.

Några av våra projekt/kurser:

Samhällsorientering – Här lär vi ut allt du behöver veta om Sverige och framförallt svara på dina frågor om Sverige. Start 18 januari.

Plan B – Här kommer du få lära dig IT, Hur man får jobb, CV, målplanering, ta reda på vad du är bra på och vad du behöver förbättra för att kunna få jobb och utbildning, engelska och allt du behöver för en Plan A och en Plan B i livet.

Besök gärna vår hemsida: awesomepeople.se

0
  Liknande aktiviteter